2015. augusztus 3., hétfő

"Álmaimban Bulgária visszainteget" - Bulgária 2014

Tavaly nem írtam bejegyzést a bulgáriai nyaralásunkról. Képet is csak keveset töltöttem fel, de most kiválogattam sok-sok képet, amelyet megmutatok Nektek.
Kevés helyen jártam még a világban. Nyilván az én bakancslistámon is sok hely van, ami természeti szépségekben gazdag. Bulgária nem feltétlenül ilyen, de van ott tenger és hosszú homokos part, ami a szívemnek oly' kedves. Már most indulnék egy újabb útra. Erre az évre még nem mutatkozik tengerparti nyaralás, de bármit megtennék legalább néhány napért. Úgy hiányzik egy ilyen feltöltődés! :)
Addig is ébren álmodozok és nézegetem a képeket!




























































































































A képek kicsit össze-visszának tűnnek. De egy-két naponta albumba mentettem le a friss fotókat és most úgy válogattam össze.

Jártunk Várna-ban, Nesebar-ban és Szozopolban. Csodálatos napfelkeltét és naplementét láttam. Rengeteg kagylót gyűjtöttem és sokat sétáltam a homokos parton, amikor lábaimat csapdosta a tenger. Annyi paradicsomot és sajtot ettem, amennyi csak belém fért. Remélem, az álmom valóra válik és valami csoda folytán idén is napozok tengerparton. Mindegy hogy hol, csak tenger legyen! Annyira nagyon szép és olyan nagyon jó lenne! :)