2013. június 20., csütörtök

Zöldfűszeres burgonyasaláta

Egy gyors vacsora, vagy egy gyors ebéd. Hipp-hopp kész van ez a burgonyasaláta. Ha úgy tartja kedvünk, tehetünk még bele paprikát vagy akár paradicsomot is. De én most kevesebb hozzávalóból készítettem.

Elkészítése

A megtisztított, karikára vágott burgonyát sós vízben megfőzzük. Leszűrjük, majd hozzáadjuk a felkarikázott (nyers) virslit. Tejföllel és natúr joghurttal összekeverjük, majd fűszerezzük. Hidegen fogyasztjuk.

Hozzávalók (kb. 2 kisebb adag):
8 kisebb szem burgonya
2 virsli
1 kis pohár natúr joghurt
1-2 ek. tejföl
1-1 csipet morzsolt tárkony, bazsalikom, majoránna
só, bors


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése