Már említettem, hogy nem vagyok egy nagy rántott husi-fan. Legjobban frissen kisütve szeretem, ahogy Anya készíti. :) Az olajban sütés sem jó barátom, ezért a sütőben sütés opciót is jó lenne már kipróbálni. De mióta nem a hagyományos ruhát ölti magára, azóta jobban megkedveltem. :)
Elkészítése
A hússzeletet kiklopfoljuk, besózzuk mindkét oldalán.
A panír a következő: hajdinaliszt, tojás felverve (kis sóval, borssal ízesítve), felaprított zabpehely és kukoricapehely keveréke.
Forró olajban kisütjük.
Mennyiséget most nem írok, mert mi csak 2 szeletet rántottunk. A hús mennyiség növekedésével arányosan nő a többi hozzávaló mennyisége is. :)
Elkészítése
A hússzeletet kiklopfoljuk, besózzuk mindkét oldalán.
A panír a következő: hajdinaliszt, tojás felverve (kis sóval, borssal ízesítve), felaprított zabpehely és kukoricapehely keveréke.
Forró olajban kisütjük.
Mennyiséget most nem írok, mert mi csak 2 szeletet rántottunk. A hús mennyiség növekedésével arányosan nő a többi hozzávaló mennyisége is. :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése