2015. június 6., szombat

Csirkés tésztasaláta fetával és zöldségekkel

Már nem először készítek tésztasalátát. Ez a mostani is jól sikerült szerencsére. :)

Elkészítése

A tésztát sós, olajos vízben kifőzzük. (Úgy tudom, az olajtól nem ragad össze. Bár ez nem mindig igazolódik be...)
A húst kevés olajon fehéredésig pirítjuk, majd sóval, borssal fűszerezzük. Ha már majdnem megpuhult, akkor gyros fűszerrel fűszerezzük és pirosra sütjük.
A tejfölt összekeverjük majonézzel, mustárral, paprikát, uborkát, fetát kockázunk bele, illetve belekeverjük a husit.
Melegen és hidegen is tálalhatjuk.

Hozzávalók:
500 g tészta
50 dkg csirkemell
olaj
só, bors, gyros fűszer ízlés szerint
18 dkg feta sajt
2 nagy pohár tejföl
3 ek. mustár
1 ek. majonéz
2 sárga paprika
1 piros paprika
1/2 kígyóuborka


További tésztasaláta recepteket találtok a blogon:
Tésztasaláta 1.
Tésztasaláta 2.
Tésztasaláta 3.
Tésztasaláta 4.

Facebook-on is követhettek, ahol sűrűbben osztok meg képeket!

2 megjegyzés:

  1. Ugyanilyen hagymamintás tányérunk van. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó! :) Ez párom Anyukájáé. Legalább nem szedtem sokat, mert kicsi. :)

      Törlés