Már nem először készítek tésztasalátát. Ez a mostani is jól sikerült szerencsére. :)
Elkészítése
A tésztát sós, olajos vízben kifőzzük. (Úgy tudom, az olajtól nem ragad össze. Bár ez nem mindig igazolódik be...)
A húst kevés olajon fehéredésig pirítjuk, majd sóval, borssal fűszerezzük. Ha már majdnem megpuhult, akkor gyros fűszerrel fűszerezzük és pirosra sütjük.
A tejfölt összekeverjük majonézzel, mustárral, paprikát, uborkát, fetát kockázunk bele, illetve belekeverjük a husit.
Melegen és hidegen is tálalhatjuk.
Hozzávalók:
500 g tészta
50 dkg csirkemell
olaj
só, bors, gyros fűszer ízlés szerint
18 dkg feta sajt
2 nagy pohár tejföl
3 ek. mustár
1 ek. majonéz
2 sárga paprika
1 piros paprika
További tésztasaláta recepteket találtok a blogon:
Tésztasaláta 1.
Tésztasaláta 2.
Tésztasaláta 3.
Tésztasaláta 4.
Tésztasaláta 1.
Tésztasaláta 2.
Tésztasaláta 3.
Tésztasaláta 4.
Facebook-on is követhettek, ahol sűrűbben osztok meg képeket!
Ugyanilyen hagymamintás tányérunk van. :-)
VálaszTörlésDe jó! :) Ez párom Anyukájáé. Legalább nem szedtem sokat, mert kicsi. :)
Törlés