Isteni finom desszertet készítettünk. Vagyis én jóformán csak néző voltam, de annak kiváló. Anyának jár a dicséret. :)
Előre szólok, hogy ismét nem profi fotót fogtok látni. Most már hazaszállítom a fényképezőm... De azért remélem, tetszeni fog ez az édesség Nektek is. :)
Elkészítése
Egy csatos tortaforma alját kirakunk babapiskótával. A tetejét beborítjuk vékony cikkekre vágott almával, és megszórjuk fahéjjal.
A tejszínt cukorral elkezdjük habosra verni, majd egy csomag zselatint is beleteszünk, és tovább habosítjuk. Kevés fahéjt szórunk bele, és egy nagy pohár joghurttal összekeverjük.
Ezt a masszát a piskótára öntjük, tetejét elegyengetjük. Folpackkal lefedve hűtőbe tesszük 1 éjszakára.
Fahéjjal megszórva tálaljuk.
Hamar és sütés nélkül elkészül. :)
Hozzávalók:
20-30 dkg babapiskóta
1 ek. cukor
500 ml tejszín (cukrászhab)
1-2 nagyobb alma
1 csomag zselatin
fahéj
500 ml natúr joghurt
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése