Jómagam is gyakran kísérletezek különböző kiflik, kenyerek sütésével, hogy melyik liszt hogy viselkedik a másikkal, milyen finomsággá állnak össze együtt. De szeretek jól bevált receptekhez is nyúlni. Így történt ez most is. Az Áfonya mámora blogról választottam a graham bucikat. Teljes mértékben IR-étrendben illeszthető. De bárki megsütheti, aki egy picit is nyitott az egészségtudatos táplálkozásra.
Minden lépést követtem, ahogy az eredeti receptnél szerepel. Annyi eltéréssel, hogy veganizáltam. Növényi margarint tettem a tésztába, a tetejét pedig víz és növényi tej keverékével kentem meg. És fél adagot sütöttem.
Nagyon guszták a bucik ! Egyszer teszek egy próbát más lisztkeverékkel:)
VálaszTörlésKöszönöm! Biztos más liszttel is finom lesz. :)
Törlés