2014. január 20., hétfő

Csirkemelles saláta

Eredetileg csirkemellsaláta akart lenni, de mivel a zöldségféléket nagyobb arányban tartalmazza, így lett egy kis módosítás az elnevezésben. 
A hozzávalók mennyiségét most nem adom meg, mert mindenki kedve szerint választhatja meg.

Elkészítése

A csirkemellet felkockázom, alaposan befűszerezem és olajjal összekeverem. Egy serpenyőben megpirítom.
A sajtokat, paradicsomot, uborkát, cukkinit és pirított rozskenyeret felkockázom, teszek hozzá rukkolát, a hagymát pedig felaprózom.
Olíva olajjal, citromlével és tárkonyos ecettel összekeverem, saláta fűszerrel ízesítem.

Hozzávalók:
csirkemell
szárnyas fűszer
olaj

vöröshagyma
uborka
cukkini
paradicsom
rukkola
trappista sajt
fetasajt
(házi) rozskenyér
olíva olaj
citromlé
tárkonyos ecet
saláta fűszer



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése