2014. január 19., vasárnap

Hagymakrémleves kicsit másképp

Ezúttal krumplival sűrítve...

Elkészítése

A felkarikázott vöröshagymát és fokhagymát kevés kókuszzsíron megdinsztelem, majd felöntöm vízzel.
Ha felforrt, sóval, borssal és delikáttal ízesítem. Majd beleteszem a felkockázott krumplit.
Az egészet puhára főzöm, és botmixerrel pürésítem.
(Most "natúr" tálaltam, de kínálhatunk hozzá reszelt sajtot és pirított zsemlekockát.)

Hozzávalók (3-4 adaghoz):
15 dkg vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
35 dkg burgonya
2-3 dkg kókuszzsír (vagy egyéb zsiradék)
8 dl víz



Másik hagymaleves a blogon:

És amit máshol ettem:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése