2017. április 1., szombat

Zabos zöldségfasírt - maradékmentés

Egy újabb sós étel készült a Vegital-os tejszínem szűrleményéből. Fasírt, lepcsánka, lapcsánka, kinek mi tetszik. :)

A zöldségeket lereszeljük, fűszerezzük, összekeverjük a többi hozzávalóval. Egy serpenyőbe kevés olajat teszünk (nem bekenjük vele, de nem is bő, hogy teljesen ellepje a fasírtjainkat) és egy evőkanálnyi zöldséges masszát teszünk bele, ellapítjuk és mindkét oldalán pirosra sütjük.

8 dkg répa
5-6 dkg cukkini
3-4 dkg zeller
só, bors, delikát
1 tojás
3 ek. zabpehely
2 ek. tk. liszt
1 tojás
zabszűrlemény (kb. 3/4 Ap zab és 1 AP kókuszreszelék)
olaj a sütéshez


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése