2014. május 14., szerda

Házi zsíros kenyér

Vagy zsíros házi kenyér? :) 
Borkorcsolyaként kínált zsíros kenyér képe úszott be a képzeletembe... És nem akart onnan távozni. Bár a bort nem szeretem, de akkor is a boros pincék által kínált kenyér jutott eszembe. De akár gondolhatunk a kerti szalonnasütések zsíros kenyerére, vagy amikor a debreceni adventi vásárban még lehetett olcsón is enni... 
Ha szalonnát sütök, akkor a zsírját mindig elteszem. Van házi sütésű kenyerem, és még a lila hagyma sem bolti. :) Kis piros paprikát is szórtam a kenyérre és piaci paradicsomot is ettem hozzá, aminek az íze és a színe már kezd hasonlítani az igazira.
Még jó, hogy befészkelte magát a képzeletembe, én pedig engedtem a csábításnak. :)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése