Kép nem készült, mert nem tudtam olyan szépségesen tálalni, illetve csak munkahelyre vittem dobozban.
Húsmentes fogás, ráadásul egészségesebb tésztából készült. Medvehagymás tönkölytészta. :)
Elkészítése
A tésztát és a rózsáira szedett brokkolit sós vízben kifőzzük. Majd egy jénai aljára kevés olajat vagy margarint teszünk. Rétegezve belepakoljuk a tésztát és a brokkolit. Tetejére tejszínt öntünk, amibe kéksajt és fetasajtkockákat teszünk.
190 fokos légkeveréses sütőben sütjük, míg piros nem lesz a teteje.
Hozzávalók:
10-12 dkg tészta
40 dkg brokkoli
só
2 dl tejszín (22%)
5-5 dkg kéksajt, fetasajt
Húsmentes fogás, ráadásul egészségesebb tésztából készült. Medvehagymás tönkölytészta. :)
Elkészítése
A tésztát és a rózsáira szedett brokkolit sós vízben kifőzzük. Majd egy jénai aljára kevés olajat vagy margarint teszünk. Rétegezve belepakoljuk a tésztát és a brokkolit. Tetejére tejszínt öntünk, amibe kéksajt és fetasajtkockákat teszünk.
190 fokos légkeveréses sütőben sütjük, míg piros nem lesz a teteje.
Hozzávalók:
10-12 dkg tészta
40 dkg brokkoli
só
2 dl tejszín (22%)
5-5 dkg kéksajt, fetasajt
Bár a brokkolival nem vagyok túlságosan jóban de olvasva a receptet tészta, sajt + a zöldség finom lehetett! Egészségedre!
VálaszTörlés