2012. június 5., kedd

Fokhagymás-mustáros csirke cukkinivel és padlizsánnal

A címben szinte minden benne van. :) De azért jöjjön egy kis leírás.

Elkészítése

A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk. Ezután bepácoljuk zúzott fokhagyma, mustár, só, bors, szárnyas fűszer és olaj keverékébe.
A padlizsánt és cukkinit megmossuk, végeit levágjuk. Előbbit félkarikákra, utóbbit karikákra vágjuk (vagy ahogy tetszik). Sózzuk, grill zöldség fűszerrel fűszerezzük.
Egy hőálló edénybe/tepsibe helyezzük a csirkemellet, amelyet befedünk a zöldségekkel.
Sütőben készre sütjük. (Én az utolsó 10-15 percben grill fokozatra kapcsoltam.) Sült krumplival tálaljuk.

Hozzávalók:
1 kisebb csirkemell
1 padlizsán
1 cukkini
3 ek. olaj
3-4 gerezd fokhagyma
2 ek. mustár
3 kk. só
1/2 kk. bors
4 kk. szárnyas fűszer
+ só, grill zöldség fűszer a zöldségekhez



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése