Valamelyik nap rántott karfiol volt a vacsora. Gondoltam, hogy a szokásos vegyes salátánk helyett most legyen paradicsomsaláta mellé. :) Igaz, ez még nem az Igazi paradicsom, mert az még csak zöld nagyszüleimnél a kertben. De így is finom volt lila hagymával, főleg másnap. :)
Elkészítése
A paradicsomot cikkekre/karikákra vágjuk, a hagymát félkarikákra, majd kicsit szétszedjük.
Meglocsoljuk kevés olívaolajjal és tárkonyos ecettel, sóval, borssal ízesítjük. Összekeverjük.
Fogyasztásig hűtőben tároljuk. De másnap még finomabb, mert jobban összeérnek az ízek. :)
Hozzávalók:
2 nagyobbacska paradicsom
1 lila hagyma
só, bors
olíva olaj
tárkonyos ecet
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése