2012. december 2., vasárnap

Ízutazás szendvics

Ez a legfinomabb szendvics, amit mostanában ettem. Na, nem azért mert olyan különleges hozzávalókból készült, és főleg nem azért, mert én csináltam. Csak mostanában egyszerűen oldom meg a reggelit (bár ez éppen vacsorára készült), ezért ez a szendvics viszi a pálmát az elmúlt hetekben készültek közül. Olyan nagy utazást sem teszünk vele az ízek világában, de nem akartam csak úgy megnevezni, hogy szendvics. :)

Elkészítése

A bacont serpenyőben mindkét oldalán megpirítjuk. Majd a kisült zsírjában a kenyeret is megpirítjuk mindkét oldalán.
A kenyeret zöldfűszeres sajtkrémmel megkenjük. És tetejére tesszük a bacont, sajtot, uborka -és paradicsomkarikákat. Majd a legtetejére majonézt teszünk.
Szépen megenni már művészet volt. Az uborka rögtön landolt a tányéron. De azért nagyon finom volt. :)

A hozzávalók mennyiségét most nem írom, mert ahány éhes emberke, annyi szendvicset (+ 1, 2 stb.) kell készíteni. :)

Hozzávalók:
kenyér
bacon szalonna
zöldfűszeres sajtkrém
sajt (ez esetben füstölt parenyica <3)
paradicsom
uborka
majonéz
 
 

2 megjegyzés:

  1. Guszta, össze is futott a nyálam...de ilyen finom vacsira való sajna nincs itthon.

    VálaszTörlés