2013. december 6., péntek

Sajtgolyó

... házi kenyérmorzsába forgatva és olajban megsütve. Elmondok egy titkot, hogy frissen a legjobb! Úgyhogy bátran faljátok fel rögtön, ne tartogassátok! ;)

Elkészítése

A sóval, borssal, chili pehellyel ízesített reszelt sajtot, lisztet és tojást összegyúrjuk. Nem túl kemény, de nem is lágy, széteső masszát kell kapnunk. Hanem, ami jól formázható. Golyókat gyúrunk belőle és kenyérmorzsában megforgatjuk. Forró olajban kisütjük.
Nekem 9 golyó lett az alábbi hozzávalókból:

kb. 20-25 dkg reszelt trappista sajt
2-3 ek. púpozott ek. liszt
2 egész tojás
só, bors, chili pehely (1-2 csipet mindegyikből)
kenyérmorzsa
olaj a sütéshez


1 megjegyzés:

 1. Kedves webmester,


  Észrevettük, hogy sok finom receptek talállhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, http://www.osszesrecept.hu/ ahol a felhasználók válogathatnak több mint 110 000 összegyüjtött receptek közül. Naponta növekedik a látogatók száma, ami jelenleg a több mint 30 000 klikket jelent. Az oldalon szintén talállható egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, mi indexeljük a recepteket, és a felhasználók ezután receptjeidet könnyen megtalállják a keresőnk segítségével, majd a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra. Tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.

  Osszesrecept.hu testvéroldalai megtalállhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak.

  Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szivesen segítünk bármivel.

  Üdvözlettel,
  Tünde
  info@osszesrecept.hu

  VálaszTörlés