2014. január 10., péntek

Hideg tésztasaláta

Nőuralom van az irodánkban, ezért szinte mindennapos téma, hogy ki mit eszik, süt, főz. Egy ilyen beszélgetés alkalmával jött az ötlet, hogy én is tésztasalátát készítek, hasonlóan, ahogy munkatársam szokta. És ezennel megcáfolnám, hogy a férfiak csak húst hússal esznek. Legnagyobb csodálatomra van, akinek a tésztasalátám is lecsúszott. :) Hurrá!

Elkészítése

A tésztát sós vízben kifőzzük, és hagyjuk kihűlni. Majd összekeverjük a tejföllel, mustárral, majonézzel, felkockázott uborkával és pritamin paprikával, valamint a felkarikázott virslivel. Ízlés szerint sóval, borssal ízesíthetjük.
Gazdagíthatjuk még főtt tojással, csemegeuborkával vagy sajttal is.

Hozzávalók:
20 dkg rövidcső
4-5 ek. tejföl
2 tk. majonéz
1 tk. mustár
só, bors
1 pár virsli
1 darabka uborka
1 darabka piros pritamin paprika

Most már nem csak este rosszak a fényviszonyok az albis konyhában, hanem reggel is. Jöjj drága óraátállítás és napsugár! *-*



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése