2014. augusztus 16., szombat

Kéksajtos paradicsomos saláta

Hosszas kihagyás után egy mini recepttel jelentkezem. Munkahelyen dobtam össze ezt a salátát az ebédhez. :)

A koktélparadicsomot kétfelé vágjuk, a sajtot felkockázzuk, majd megszórjuk oregánóval. Egyszerű, de finom.


4 megjegyzés:

  1. Szia Évi, már nagyon hiányoltalak!
    Én ezeket a penészes sajtokat korábban nem ettem meg, de itt, Németországban rengeteg verzió van belőlük, a kékpenészes a kedvencem, utána a Roqufort és a Brie...de én csak barna kenyérrel szeretem és mindenféle zöldség nélkül. Szerintem a zöldségek nagyon erősen előhozzák a penész ízét ás úgy már nem kedvelem. puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Szerintem én addig ennék ott sajtot, amíg belém fér. :) Kicsit más irányt vett az életem, azért nem jelentkeztem mostanában. De majd igyekszem. Puszi

      Törlés
  2. Napokban voltál eszembe hogy :Hol lehet ez az Évi? Örömmel látom hogy itt vagy és még munka közben is ügyködsz:-)) Nagyon finom lehet ez a saláta!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. :) Igyekszem majd sűrűbben jelentkezni. De talán a kevés jelentkezős blogszülinapi játék is elvette a kedvem. :(

      Törlés