2014. november 1., szombat

Lájkolom a Yogo Like-ot

A joghurtfagyi őrülete úgy tűnik, kis hazánkba is elért. Ezt a nyalánkságot korábban csak Amerikában dolgozó babysitterek blogjain láttam. Csorgott is a nyálam rendesen, pedig hamarabb választok chipset, mint édességet, ha nasiról van szó. Ma már nálunk is 2 helyen fogyaszthatjuk a frozen yogurt-ot: Budapesten a Camponaban ééééééés a Debrecenben a Fórumban. :)
Nem olcsó mulatság egy ilyen fagyi, de annál finomabb. Egyszer mindenképpen megéri kipróbálni, de azért többször sem káros. :) 320Ft/10 dkg (arany)áron mérik.
Ide kattintva találjátok meg a honlapját, itt pedig facebook-on lehet lájkolni az üzletet.
Magadnak állítod össze ezt a desszertet. A "bolt" oldalán is ki van írva az útmutató. Választasz egy krémet, majd teszel rá mindenféle cukorkát, gyümölcsöt stb, végül nyakon öntöd valamilyen ízesített öntettel és hamm, megeszed. :)
Ha egy kicsit is szereted az édességet és nem félsz a kalóriáktól, akkor kóstold meg Te is a joghurtfagyit! :)
Mindössze annyi hiányosságot véltem felfedezni, hogy nem tartozik az üzlethez asztal és szék. :( Bár a Fórumban vannak fotelek, így mi ott kanalaztuk be a fagyinkat. Fotózásra nem a legalkalmasabb hely volt, de azért megörökítettem az első frozen yogurt-unkat. :)









1 megjegyzés:

  1. Szia!
    Jelentkeztél anno a Bloggerek Világa blogra ezzel az oldallal. Az volt a feltétel, hogy megjelenjen a logó és linkelve a Bloggerek Világa blog linkelve a blogodon. Most ellenőrzöm a logót, nem találom, így lekerült a blogod az oldalról.
    Sok sikert továbbra!

    http://bloggerek-vilaga.blogspot.com/

    VálaszTörlés