2018. december 30., vasárnap

Szendvicskenyér szilveszterre

Több szempontból sem úgy alakult ez az év, ahogy szerettem volna, ahogy jónak gondoltam volna... De nyilván semmi nem történik véletlenül és egyszer minden értelmet nyer majd. A mostani rendetlenség remélhetőleg hamarosan renddé változik, és helyére kerül minden a világomban és azon kívül is. 
Blogolás tekintetében sem voltam túl aktív, mert mindig volt valami fontosabb, vagy ami miatt egyszerűen nem volt sem kedvem, sem ihletem hozzá. Ha nem is új konyhabútor mellett nyitom 2019-et, mert még várni kell rá... De régi álmom teljesült. Világos konyhám lett idén és jó fotós helyem is. Bőven történtek jó dolgok is tehát ebben az évben, amikért hálás vagyok. :) Köszönöm!

A szilvesztert itthon fogom tölteni és mindenféle egészséges étrendet mellőzve az év utolsó napján hagyományos szendvicset fogok készíteni. A blog facebook oldalán ITT és az Instagram profilomon ITT fogok majd mutatni képet is.
Limara első könyvéből készítettem el a szendvicskenyeret. Megfelelő nagyságú kenyérforma híján 2 formába helyeztem el és sütöttem meg. Az egyiket margarinnal kikentem, beliszteztem, a másikat pedig szilikonos sütőpapírral béleltem ki, és úgy sütöttem meg végül 2 kenyeret. 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése