2016. október 6., csütörtök

Szavazás - Legyen Liza 2017 kutyája!

Egy rendhagyó szavazásra invitállak Titeket! Most nem a receptemért kérem a voksokat, hanem a világ legédesebb vizsláját promotálom! 
Akik ismernek, tudják, hogy mennyire szeretem a vizslákat. Sokszor megfordul a fejemben, hogy fb-os ismerősök közül már hányan tilthattak le, vagy állították le a követést, mert megunták, hogy újabbnál újabb vizslás képet lájkoltam éppen. Ez nyilván betudható annak is, hogy saját kutyusom nincs. Happy Anya kutyusa, nekem szőrtesóm. De ha lenne nekem is kutyám, akkor is ugyanúgy megnyomnám a tetszik vagy imádom gombot egy-egy édes kutyus láttán.
Nagyon szeretnék én is vizslát! (Meg még tacskót, mopszot, pincsit és mindenféle szőrgombócot, aki valamennyire is hasonlít. :)) Bár ehhez sok dolognak meg kell még valósulni, hogy én felelősségteljes vizslatulajdonos legyek. Az Univerzum mégis látja ezt a kívánságom, mert Anya szomszédjába pár hónappal ezelőtt egy csodálatos kislány vizsla költözött! Most volt féléves és Lizának hívják. :) Szóval most ő érte szólok. :)
A facebook-on meghirdetésre került, hogy a jövő évi vizslanaptárba keresik a szereplőket. Rögtön javasoltam is Liza gazdijának, hogy a kis szőrös szépségünket nevezze be. :)
Megtörtént a nevezés és nincs más hátra, mint leadni a voksunkat az alábbi linken:


Remélem, jó helyre vezet Titeket a link. De mutatom, hogy kit keressetek!


Minden nap tudtok szavazni, de 2 szavazás között el kell telni 24 órának.

Nagyon szeretném, hogy Liza nézzen vissza ránk 2017 valamelyik hónapjában 30-31 napon keresztül (tudom, február rövidebb, de ő egy éves naptárt is érdemelne)! Ugye, Ti is szeretnétek?

Köszönöm, ha támogatjátok Lizát!

1 megjegyzés: