2016. július 10., vasárnap

Mustáros karaj lecsóágyon sütve

Mindenképpen valamilyen zöldséges menüt akartam készíteni. De mivel kikerült a fagyasztóból egy csomag karaj, ezért kombináltam a husit és a zöldségeket. :) 


Elkészítése

A zöldségeket felkockázom és fűszerezem, valamint olajjal összekeverem. Egy tepsibe helyezem és öntök alá kevéske vizet.
A húst felszeletelem, majd fűszerekkel, mustárral és olajjal alaposan összekeverem. A hússzeleteket rárakom a zöldségágyra és alufóliával lefedve sütöm egy bő órát, majd alufólia nélkül további negyedórát.


Hozzávalók a húsos részhez:
40 dkg sertéskaraj
2 kk. só
1 kk. bors
2 kk. mustár
2 kk. pirospaprika
3-4 ek. olívaolaj

Hozzávalók a lecsóhoz:
1 tv paprika
1 kápia paprika
1 paradicsom
1 cukkini
1 kisebb hagyma
2 kk. pirospaprika
bors
1 kk. só
2 ek. olívaolaj

+fél-1dl víz a tepsi aljára




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése