2011. október 4., kedd

Arany Oroszlán Étterem, Hajdúböszörmény

Sajnos az étteremnek nincs honlapja, pedig szerettem volna az Olvasóknak információval is szolgálni az étteremről. De így is tudom ajánlani bárkinek, mert viszonylag olcsó és jól főznek. 
Hatan 5 félét ettünk. Sajnos nem mindennek tudom a pontos nevét. Ezért is lett volna jó egy honlap étlappal. Na, jó. Azért még jó az Arany Oroszlán, ha nincs is honlapja. :)
Akkor most lássuk, mit ettünk tegnap.
2 személyes tál
Cigánypecsenye (Ő ette)
Böszörményi tál (Lehet, nem pont ez a neve.)


Dijoni pulykasteak
Bakonyi sertésborda (én ettem)
Nagyon finom volt a bakonyi. A cigánypecsenyét is leteszteltem egy falattal. :) Az még tán finomabb volt. Először szárnyast akartam enni. De majdnem minden szárnyas gyümölccsel volt. Pedig jó lett volna egy kis wok zöldség is. :) Sebaj, a bakonyi is jó választás volt. Igazából nem panaszkodhatott senki. Na, jó. A dijoni pulykamellet kicsit natúrnak ítéltük meg. De mindenki jóllakottan távozott. Én főleg. :)
Köszönöm szépen a meghívást!

1 megjegyzés:

  1. Mi is voltunk többször az Arany Oroszlánba, és eddig meg voltunk elégedve az étellel.
    De a mai nap úgy döntöttünk, hogy ott ebédelünk, és az orja leves avas húsbol volt. A második fogás (kétszemélyes tál volt), amelyben a csülök avas volt, a csirkemell felmelegített volt és szintén avas, a pulykamell aszaltszílvával szintén felmelegített volt. Ilyen rosszat még soha sehol nem ettünk, és szóvá is tettem a pincérnek, hogy mondja meg a vezetőnek, vagy a szakácsnak, hogy mielőtt kihozzák az ebédet kóstolja már meg hogy mindenféle sz..t, ne etessenek már meg az emberrel. (Én nem szoktam reklamálni, de ezt a panaszkönyvbe is be akartam írni, de a párom nem engedte, mivel ne csináljunk feltünést. Nagyon mérges voltam és meg mondtam a pincérnek, hogy ilyen kiba....tt sz..t még nem ettem sehol ennek ellenére elkérték az 5070 Ft-ot és még nagy vonalúan 5500Ft adtunk borravalónak. A kiszolgálás is elég kezdetleges volt mintha ott sem lettünk volna, de azt betudtuk annak, hogy még kezdő a pincér.) Eddig visszajáró vendégek voltunk, de ezentúl be nem tesszük a lábunkat oda SOHA, és mindenkinek elmondjuk, hogy milyen avas ételt hoztak elénk, és még el is kérték az árát.

    2012 május 13. vasárnap

    VálaszTörlés