2012. december 24., hétfő

My Love, "Philips Russell Tefal"

Bár ez a blog nem a magánéletről szól, de most kivételt teszek. Bemutatom Nektek társaimat. Igen, többen is vannak. :) De azt hiszem, életre szóló kapcsolat a miénk, örökre hűek leszünk egymáshoz.

Jöjjön először Philips, vagy nevezhetjük Fülöpnek is.
Ő egy csodálatos, hiper-szuper kézi botmixer, csoda kiegészítőkkel. Egyik rokona már vagy 2 éve a konyhánkban szolgál, és nagyon jó kapcsolatot ápolok vele is. Fincsi krémeket, krémleveseket készítek vele. De ő nem kimondottan az enyém... Ezért nem is vittem el Szarvasra. Viszont elkezdtem szemezgetni pár botmixerrel a boltokban. És mit ad Isten, vagyis Anya? Karácsonyra kaptam én is egyet. Mérő pohárral, habverővel, aprítóval kiegészülve. Egy zellerpürével fogom felavatni. :)

Aztán jöjjön Russell.
Russellt már ismertem Stahl Recept és rejtvény újságokból. De korábban én jobban vonzódtam hozzá, mint ő hozzám. Rejtvényekkel nem nyertem Russell Hobbs terméket. Aztán tegnap betértem az egyik nagy elektronikai üzletbe... Kiszúrtam magamnak a Russell Hobbs-féle pirítós sütőt. De még tettem pár kört, sőt haza is mentem, majd később vissza... És akkor ott volt előttem a grillsütő. Fehér alapon, szépséges virágmintával. Kapcsolatunk megpecsételődött szinte egyből... Bár kérdéses volt összeköltözésünk, mert Russell tesóját el akarták vinni, és csak a kiállítási darab volt a polcon. Aztán egy kis séta után még megláttunk 3 Russellt. A legszimpatikusabb doboz jött is velem. Finom grill husikat és zöldségeket fogunk együtt készíteni.
Köszönöm Nagyszüleimnek ezt a szuper ajándékot!

Ne feledkezzünk meg Tefal-ról sem.
Tefalt már régen ismerem, és csodálom. Ódákat zengek róla, akárhányszor használom a wok serpenyőt, vagy üvegfedeles mélyebb serpenyőt. Olyan hamar elkészül benne minden étel, és még az íze is más. A mosogatás pedig... Nagyon egyszerű. 
Mióta velem van Tefal fentebb említett két darabja, azóta szeretnék egy grillserpenyőt és egy palacsintasütőt mellé. Nagybátyámtól megkaptam karácsonyra és névnapomra! :)
Először is tortillatésztát fogok gyártani. :)

Nagyon örülök, hogy ilyen fantasztikus konyhai dolgokat kaphattam. Köszönöm szépen! Most már még boldogabban sütök-főzök! :)

Boldog karácsonyt Mindenkinek! Boldog névnapot az Ádámoknak és Éváknak!



3 megjegyzés:

  1. Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog névnapot!
    Szeretettel:
    Mrita

    VálaszTörlés
  2. Vicces beírás, jó kis gépek, elhiszem, hogy örülsz. Boldog Karácsonyt!

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy ilyen jól sikerült a karácsonyod! :)

    Amikor külön költöztem anyukáméktól én is hamar szembesültem a konyhám hiányosságaival. És hasonló beszerzőkörutakat meg karácsonyi listákat csináltam.
    Nekem már mindenem megvan beleértve egy Bosch multifunkci gépet is, ami rengeteg feltéttel bővíthető húsdarálótól a fagyigépig.

    Nekem is Philips mixerem van, de én rettentően elégedetlen vagyok vele.
    Nem bírja úgy a motorja, ahogy elvárnám. Szervizelni még nem kellett, de sokszor melegszik. Attól félek egyszer leég a motorja. Pedig én csak puha dolgokat krémesítek vele. És utálom a műanyag fejét. Mindig fennakad rajta pár főtt darabka, amit az istennek nem akar pürésíteni.
    Nálam nem nyert szegényke.

    VálaszTörlés