2013. március 6., szerda

Serpenyős uborkás-mustáros karaj

Hasonló már van a blogban. ITT találjátok. Az tepsis, ez serpenyős étel. Nagyon ízlett ez a változat is. :)

Elkészítése

A húst kisebb csíkokra vágjuk. 
A felaprózott hagymát margarinon megfuttatjuk, majd meghintjük piros fűszerpaprikával. Felöntjük kb. 2 dl vízzel és beletesszük a húst. Majd ízlés szerint sóval, borssal, delikáttal, valamint piros arannyal és mustárral ízesítjük.
Amikor már szinte teljesen puha a hús, beletesszük a felkarikázott savanyú uborkát. Készre főzzük.
(Főzés közben pótolhatjuk a vizet, ha nagyon elfőne. Így kissé szaftos ételt kapunk.)

Hozzávalók:
1 hagyma
2-3 dkg margarin
4 szelet karaj
10 kicsi savanyú uborka
só, bors, delikát ízlés szerint
2 tk. mustár
2 tk. piros arany
2 dl víz + amennyi szükséges

Sajnos, csak telefonnal tudtam fényképezni... de azért megmutatom. :) Nem a legjobb, de van egy vakus és egy vaku nélküli kép.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése