2016. május 12., csütörtök

Ízutazás blogszülinapi játék! - Együnk "svájcit"!

Közeleg a blog 5. szülinapja. Ez alkalomból szeretnék hirdetni egy játékot. Mint tudjátok, nagyon szeretek utazni és szeretnék egyre többet... Új ízeket is szeretek kipróbálni. Bár közelebb áll hozzám az olasz konyha, mint például a kínai, de kíváncsian várom már, hogy Svájcban miket fogok enni. Nyáron szerencsém lesz néhány napot ott tölteni, amit már nagyon várok.

Ezért azt találtam ki, hogy svájci ételekkel lehet jelentkezni a játékra! Visszaköszönhet azért az osztrák,- vagy német konyha is. :) Van kedvetek "nekem" sütni, főzni? :)

A játékra való jelentkezés feltételei:

1. Ennél a bejegyzésnél jelezd, hogy szeretnél játszani.
2. Készíts el valami svájci finomságot!
3. Fotózd le az ételt!
4. Küldd el a képet recepttel együtt a torpilla1987@gmail.com címre!
+5. Ha facebook-on van profilod, akkor örülnék egy lájknak is az Ízutazás oldalának: ITT
A jelentkezés határideje 2016. május 29. éjfél. Sorsolás az azt követő napokban. Mivel június 01-én lesz a szülinap, ezért akkor szeretném kihirdetni a nyertest. :)

A nyereményen még gondolkodom, de egy következő bejegyzésben majd azt is megmutatom. Még jóval a játék zárulása előtt. :)

Update: Az egyik nyereményt itt találjátok: http://izutazas.blogspot.hu/2016/05/blogszulinapi-jatekom-nyeremenye-egyunk.html

Szeretettel várok mindenkit a svájci ételek játékomon!


(Képek forrása: Pinterest)


2 megjegyzés:

  1. Ezt jól kitaláltad! Svájci étel vagy sütemény receptem még nincs , de keresek valahol a kedvedért és elkészítem remélem időben:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, ha tetszik. :) A legegyszerűbb étel is jó, hisz általában azok a legfinomabbak. ;)

      Törlés