2016. május 29., vasárnap

Sült csirkecomb héjában sült új burgonyával

Elkészítése

A csirkecombot befűszerezzük (só, delikát, csirkefűszer keveréke), olajjal meglocsoljuk és éjszakára a hűtőbe tesszük pácolódni.
A burgonyát megmossuk, kissé megdörzsöljük, majd kettévágjuk. Sóval, borssal fűszerezzük és kevéske olajjal elkeverjük.
3-4 darab burgonyát csomagolunk egy alufóliába. A csirkecombokkal együtt tepsibe tesszük, kevés vizet öntünk alá. 180 fokos légkeveréses sütőben alufóliával lefedve sütjük kb. 50 percig, majd alufólia nélkül úgy, hogy közben megforgatjuk a csirkecombot, kicsomagoljuk a krumplit, és hagyjuk hogy minden pirosra süljön.

Friss salátát is kínálhatunk mellé.

Hozzávalók (2 személyre):

2 csirkecomb
50 dkg új krumpli
só, bors, csirke fűszer, delikát
olaj
1 dl víz


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése