2012. szeptember 24., hétfő

Dupla sajtos keksz

Nagyon finom kekszet sütöttünk. Ez alapján készült, a liszten és sajton változtattam. Még a munkatársakat is megkínáltam vele. *-*

Elkészítése

A lisztbe belekeverjük a sót, elmorzsoljuk benne a margarint. Hozzáadjuk a reszelt sajtot, mustárt és tojást. Összegyúrjuk, cipót formázunk belőle. Folpackba csomagolva hűtőbe tesszük 2-3 órára.
3-4 mm vékonyra kinyújtjuk és kiszaggatjuk.
Liszttel megszórt tepsiben 15-20 perc alatt kisütjük.

Hozzávalók:
15 dkg finomliszt
15 dkg tk. rozsliszt
20 dkg margarin
20 dkg trappista sajt
5 dkg füstölt sajt
2 tk. mustár
2 tojás (de lehet, 1 is elég)


1 megjegyzés:

  1. Nagyon szeretjük a sós, sajtos ropogtatni valókat. Finom! :)

    VálaszTörlés