2012. szeptember 13., csütörtök

Irány Vegas

Vasárnap költözés. Egy új szakasz kezdődik az életemben. Ezért barátnőimmel összeültünk. Nem búcsúzni, csak úgy. Nem búcsúzunk. Hisz' tudunk majd találkozni, csak kicsit nagyobb szervezkedést igényel talán. :) De megoldjuk.
Megbeszéltük, hogy elmegyünk gyrosozni a Pizza Vegasba. Nem a belvárosban van, de ügyesen megtaláltuk. Én a neten első körön négysajtos tésztát néztem ki. Gyros, pizza, tészta? Igen, elég sokféle a választék. Bár szerintem a fő profil a pizza. Mi mégis a gyros mellett döntöttünk. Én is lemondtam a sajtos tésztáról, mert sajnos, paradicsom szósz nem volt rajta. Ja, és elvileg fél órát kellett volna várni rá. Jó, hát nagyszerűen elbeszélgetünk mi, de valahogy nem volt kedvem fél órát várni a tésztára.
Úgy vettem észre, hogy inkább kiszállításos rendeléseket vehetnek fel többnyire. 3 nagyobbacska fa asztalnál lehet leülni, mindkét oldalán 1-1 fa padra. Bár azért jó néhányan így is le tudnak ülni, de ez csak jó időben működik. Nincs fedett helyiség. Rajtunk kívül azért ettek még ott páran, de párszor fordult a kis robogó is pizzákkal megrakva. 
A gyrosokra nem kellett sokat várni. Vagy csak olyan jól beszélgettünk? :) Mindkettő igaz. :)

A gyros nagyon laktató. Tegnapi vacsorám, és mai reggelim is kijött belőle. Finom is, van benne minden. A különlegessége, hogy kemencében sül a pita. És még az ára is elég barátságos. 






Ha kíváncsiak vagytok a többi választékra, akkor ezen az oldalon megnézhetitek. A kemencés gyrosuk tuti finom. :)

3 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Lusták voltak a sajtreszelő kisebb részét használni. Sajt. :)

      Törlés
  2. :) most találtam a blogodra! Nagyon tetszik,ezért feliratkoztam hozzád..

    http://beautyandfashion-makeup.blogspot.hu

    puszi

    VálaszTörlés