2016. február 24., szerda

Napi pozitív

Nagyon szeretem a pozitív megerősítéseket, idézeteket. Csak nem mindig alkalmazom őket elég hatásosan, de rajta vagyok az ügyön. A "Napi cuki" rovat után elindítom a "Napi pozitív" rovatot is. Ez nem öncélú, mert szeretnék másoknak is segíteni vele. Megosztok Veletek mindenféle pozitív idézetet, mert úgy látom, hogy nagyon sok a szomorú, ideges ember, aki csak a problémára koncentrál. Tudom, hogy az élet nehézségek elé állít gyakran minket és hogy ezzel nem mindig egyszerű megbirkózni. De hinni kell benne, hogy "csak" akkora terhet kapunk, amit el tudunk viselni és a megoldás is megvan rá. Ne féljünk segítséget kérni, ha egyedül nem megy. De ha gyakran olvasunk pozitív gondolatokat, akkor mi is elkezdünk egy idővel úgy gondolkodni és a problémákból megoldandó feladatok lesznek, amelyeket meg is oldunk. :)
Ezekhez a gondolatokhoz hozzáfűzöm néha a sajátomat, vagy megkérdezem, hogy Ti mit gondoltok róla. Vagy egyszerűen csak beírom, hogy aztán mindenki megfontolja, elmélkedjen róla és elraktározza. :)

Téged mi tesz boldoggá? Te mit szeretsz csinálni? Én. pl.: főzés közben nagyon klasszul érzem magam. :) Olyankor szeretem a lelkemet és szerintem ő is szeret engem. ;)

1 megjegyzés:

  1. Konyhai tevékenység engem is kikapcsol, az étel fotózásával járó ténykedés különösen ha az a végén még tetszik is kimondottan boldoggá tesz!

    VálaszTörlés