2016. március 13., vasárnap

Fényképezőgép...

Kedves Olvasók!
Van köztetek, aki ért a fényképezőkhöz?
3 éve húzom-halasztom a fényképezőgép vásárlást. Azon gondolkodom, milyet is vegyek? Mi az, ami pénztárcabarát és Ízutazás barát egyben? :) Szeretnék Nektek jó képeket készíteni az ételekről és kirándulásokról.
Ezt néztem ki legutóbb: http://www.edigital.hu/kompakt-fenykepezogep/canon-powershot-sx400-is-fenykepezogep-fekete-p418834.html
Ti mit gondoltok erről? Ismeri valaki ezt a típust? Néztem már olcsóbb és drágább kategóriás gépeket is, de ez lenne az az árkategória, ami nekem még belefér. Azért nem profi fotósnak készülök, de amennyire értek hozzá, ez már kicsit jobb képeket készítene, mint a telefonom.



4 megjegyzés:

  1. Évi, szerintem ez jó neked, ha nem akarsz mélyebben beleásódni a fotózás technikai trőkkjeibe, mert abban az aesetben már problémáid vanna, nagyon sokalapdolgot nem lehet beállítani, szóval főleg inkább automata móduszban fotóz ez a gép, nem sok mindent tudsz te befolyásolni a képekben. Összességében nem egy komoly gép. De arra elég, amire te használnád. Már eleve a súlya (313 gr gyanús, mert nem lehetnek valami komoly lencsék benne. Én egy másikat választanák, ami kicsivel többet tud.
    Erősen gondolkozom, hogy eladom a régi Panasonicom, ami kinézetre hasonló, de sokkal többet tud, de még képztelen vagyok elengedni, pedig szegény csk a szekrény mélyén ül.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Andi! És Te milyet választanál? Nem eldöntött, hogy ezt venném. A legdrágább, amit néztem az tükörreflexes volt és 100-110 ezer körül volt. Talán az is Canon. Mivel évekre venném, ezért gondolkodtam egy jobb gépen is... De olyan nehezen hozok döntést. :(

      Törlés
    2. Írok FB-n vagy ha még megvan a mail címed, akkor mailben. :-)

      Törlés